Diepgevroren vis

Sorteren op:

Visfriet kopen bij de onlinevismarkt. Voor visfriet hoeft u niet meer de deur uit bij de gebruikelijke viskraam. U kunt het nu gemakkelijk bestellen en het wordt bij u thuisbezorgd.
€7,50
Heerlijke Pangafilet kopen bij de onlinevismarkt. De pangafilet is afkomstig van pangasius. Een vette vis die goede vitaminen en mineralen bezit.
€6,95
Inktvis tubes kopen kan nu bij de onlinevismarkt. Inktvis tubbes zijn ideaal om ze te vullen met bijvoorbeeld ansjovis of los te bakken.
€9,95
Garnaalkroket kopen bij de onlinevismarkt. Een heerlijke kroket boordevol smaak die bestaat uit garnalen.
€1,45
Heerlijke gepaneerde inktvisringen te koop bij de onlinevismarkt. Een populair tussendoortje of lekker om te serveren als tapa.
€3,95
Knapperige Visburger kopen kan nu bij de onlinevismarkt. De burger heeft een korkant laagje, waardoor de visburger extra knapperig is.
€1,45
Tilapia filet kopen bij de onlinevismarkt. Een milde vis die sappig van smaak is.
€9,95
Heerlijke tonijn steaks nu verkrijgbaar bij uw viswinkel!
€8,95
Heerlijke Coquilles zonder schelp! Nu verkrijgbaar bij uw online viswinkel. Bestel deze luxe vis vandaag nog!
€9,95
Knapperige Torpedo's kopen kan nu bij de onlinevismarkt. Heerlijke Torpedo's omhuld in een krokant jasje.
€17,95
Mosselen worden vaak erkent door visliefhebbers. Mosselen zitten vol met smaak door hun zachte structuur. Mosselen worden vaak gebruikt in verschillende visrecepten.
€13,95
Fruit de Mer kopen kan nu bij de onlinevismarkt. Fruit de Mer is een verzamelnaam voor schelpdieren.
€9,95

Diepgevroren Vis

Vis bestellen kan nu heel gemakkelijk bij OnlineVismarkt.nl. Bij OnlineVismarkt kunt u nu ook diepgevroren vis kopen. Waarom diepgevroren vis? Diepgevroren vis blijft heel lang goed en is heel gemakkelijk om klaar te maken. U herkent het wel, na een lange dag op het werk te hebben gezetten, heeft u vaak zin in iets makkelijks. Diepgevroren vis hoeft u niet zoals verse vis eerst schoon te maken. Diepgevroen vis kunt u vaak gelijk, na dat het ontdooid is de pan in gooien en genieten!

Ons assortiment van diepgevroren vis bevindt zich hieronder:

- Burgers en Kroketten

- Schelp- en Schaaldieren

- Inktvis

- Torpedo's

- Tilapia

- Panga

Bewaartip

Na het volledig ontdooien van de vis, niet meer invriezen! Haal de geliefde hoeveelheid uit de zak, stop de zak dan weer in de vriezer! Zo blijft het product goed!

Vragen

heeft u een diepvriesproduct in gedachte, maar het geliefde product staat er niet bij? Twijfel niet en neem concact op met ons! Wij proberen altijd naar uw wens te voldoen!

Bestel Vandaag nog heerlijke vis, want vis bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x