Gerookte vis

Sorteren op:

Noorse warm gerookte zalm heeft een mooie oranje kleur en is zacht van smaak. De Noorse zalm behoort tot de vette vis.
€18,95
Noorse zalm heeft een mooie zacht oranje kleur en is zacht van smaak. De Noorse zalm behoort tot de vette vis.
€19,95
Haal deze heerlijke, zachte palingfilet in huis. Een gewaardeerde vis die populair is bij de visliefhebbers.
€5,75
Gerookte Makreel, een vette vis die boordevol omega-3 bevat. Makreel bevat een zachte rooksmaak.
€3,45

Gerookte Vis

Gerookte vis bestellen is nu mogelijk bij onlinevismarkt.nl. Gerookte vis, u komt het heel vaak tegen in de keuken van een visliefhebber. Gerookte vis is lekker als tussendoortje, maar wordt ook vaak gebruikt in populaire culinaire gerechten, daanaast vergt gerookte vis weinig tijd om te bereiden. Gerookte vis is uitermate geschikt voor in de salades of op een broodje. Gerookte vis is hiernaast ook nog eens hartstikke gezond. Bij OnlineVisamarkt is de gerookte vis die u koopt duurzaam en van A-kwaliteit.

Producten

Wij bieden u alleen de beste kwaliteit gerookte vis. OnlineVismarkt biedt naast de beste kwaliteit vis ook een goede prijs voor onze klanten. Vaak worden er in de supermarkten geen goede kwaliteit gerookte vis verkocht en is het arsortiment ook vaak smal. OnlineVisamarkt heeft op dit moment de volgende vissoorten gerookt:

Paling (filet)
Zalm (filet)
Makreel (filet)

Gerookte paling, gerookte zalm en gerookte makreel zijn de bekendste soorten vis die worden gerookt. OnlineVisamarkt heeft naast gerookte zalm ook warm gerookte zalm. Het verschil tussen warm gerookte zalm en gerookte zalm is dat de een warm gerookt is en de andere koud gerookt is. Bij warm gerookte zalm zit het velletje er nog aan. Het roken van de vis wordt gedaan in een de rokerij en wordt daarna verwerkt in vacuümpapier. Zo blijft de vis in topconditie en wordt de kwaliteit van de vis gewaarborgd. De vis wordt dan gekoeld naar u bezorgd, waarna u kan genieten van uw bestelling!

Vragen?

Staat uw geliefde vissoort er niet tussen, maar u wil die toch graag hebben. Twijfel niet en neem met ons contact op via de mail of de chat, want online gerookte vis bestellen is nog nooit zo makkelijk en snel geweest.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x