Disclaimer

Deze website, de ontwerpen daarvan, de teksten en het beeldmateriaal is eigendom van OnlineVismarkt.nl of van de wettige eigenaar(s) van wie een licentie is  verkregen. Het is niet toegestaan om deze site of gedeelten daarvan openbaar te maken of te kopiëren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van OnlineVismarkt.nl.

OnlineVismarkt.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen op de website met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Het is mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd niet geheel volledig is. De prijzen op deze website zijn in euro's incl. 6% BTW op visproducten en 19% BTW op overige producten en diensten, en onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen.

OnlineVismarkt.n is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Links in deze site die leiden naar websites buiten het domein van OnlineVismarkt.nl, welke geen eigendom zijn van OnlineVismarkt.nl, zijn  ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van OnlineVismarkt.n. OnlineVismarkt.nl kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van gelinkte websites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x