Verzenden -

Verzenden

Wij bezorgen onze bestellingen door heel Nederland met PostNL. Alle bestellingen worden verstuurd voor de vaste verzendkosten van €5.95. Bij een bestelling boven de €60 is de verzending gratis.  Er geldt een minimale order van €25, aangezien de (gekoelde) verpakkingskosten in verhouding veel hoger liggen, dan bij een normale verzending.

Voor bestellingen die uit België worden verstuurd zijn de vaste verzendkosten €8.95. Bij een bestelling uit België boven de €70 is de verzending gratis.

Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij de volgende mogelijkheden in het bestelproces voor u ingebouwd.

  1. Kies uw eigen afleverdatum
  2. Kies uw eigen afleveradres (bijvoorbeeld thuis, uw werk of bij de buren)
  3. Kies één van de 2000 afhaalpunten van PostNL bij u in de buurt.

Indien uw bestelling op werkdagen voor 12.00 uur bij ons binnen is, kunnen wij deze de volgende dag nog bezorgen.

Bestelling Eerste bezorgmogelijkheid
Maandag voor 12.00 uur  Bezorging dinsdag
Dinsdag voor 12.00 uur  Bezorging woensdag
Woensdag voor 12.00 uur  Bezorging donderdag
Donderdag voor 12.00 uur  Bezorging vrijdag
Vrijdag voor 12.00 uur  Bezorging zaterdag
Zaterdag  Bezorging dinsdag
Zondag  Bezorging dinsdag

Indien niemand op het opgegeven afleveradres aanwezig is, zal de bezorger uw bestelling in eerste instantie bij de buren in de omgeving proberen af te geven. Indien dit lukt, wordt u hiervan op de hoogte worden gebracht middels een briefje in de bus en tevens via een melding in het Track-en-trace systeem.

Indien de buren in uw omgeving ook niet aanwezig zijn, zal de bezorger uw bestelling meenemen en de volgende dag opnieuw afleveren. Indien u onverhoopt dan ook niet aanwezig bent, wordt uw bestelling afgeleverd op het dichtstbijzijnde PostNL-afhaalpunt.

Mocht uw bestelling niet worden afgehaald, dan wordt deze uiteindelijk naar ons geretourneerd.

Indien het pakket is afgegeven bij de buren of een afhaalpunt, is het dan de verantwoording van de koper om de bestelling tijdig op te halen en op de juiste manier te koelen of verwerken.

Vanaf het moment dat uw bestelling bij de eerste afleverpoging niet kan worden bezorgd, is OnlineVismarkt.nl niet meer verantwoordelijk voor de juiste temperatuur en verwerking van de vis. Restitutie van het door de koper betaalde bedrag is dan ook niet meer mogelijk.

Track-en-trace code

Zodra uw bestelling bij PostNL is aangekomen, ontvangt u een automatische email met daarin de link naar het Track-en-trace systeem van PostNL.
U kunt zo uw bestelling volgen. Tevens krijgt u dan een bezorgindicatie van uw bestelling. Wel zo makkelijk!

TIP! Kijkt u eens naar de mogelijkheid om uw bestelling te laten afleveren bij een afleverpunt in de buurt. Dit kan bijvoorbeeld een supermarkt zijn in uw dorp of plaats. Op dit punt is altijd iemand aanwezig en kunt u uw bestelling in veel gevallen ‘s avonds tot 20.00 uur afhalen. (de afhaalpunten en openingstijden kunt u tijdens het bestelproces terugvinden) 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x