Verse Tarbot kopen | Verse vis | OnlineVismarkt.nl -

Tarbot vers, heel (ca.500 gram)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
€ 7,95 Incl. btw

Tarbot oftewel ‘the king of the sea’ is een staalvinnige vis en heeft een stevige structuur.Er zijn vele bereidingswijzen mogelijk bij deze luxe vis.

Op voorraad
Verse tarbot

Verse Tarbot kopen is nu mogelijk bij ons! Tarbot oftewel ‘the king of the sea’  is een staalvinnige vis en heeft een stevige structuur. Tarbot kan wel tot een meter lang worden. U kunt de Tarbot herkennen aan zijn ogen op zijn linkerzijde. Deze verse vis is daarnaast ruitvormig. De Tarbot verschilt vaak weleens van kleur. Dit heeft te maken dat de tarbot de kleur overneemt van de bodem van de zee waarin de vis heeft geleefd. verse Tarbot zit boordevol met wit vlees, hierdoor is deze vis uitermate geschikt als hoofdgerecht.

Product

Bij onlinevismarkt.nl heeft u de optie om deze vis te laten schoonmaken of zo te laten. Bij het schoonmaken worden de vinnen geknipt en het vel verwijderd. Bij het kiezen voor 'niet schoonmaken' word de vis in hele staat geleverd. De vis wordt verpakt en gekoeld binnen 24 uur bij uw thuis geleverd.

Er zijn vele bereidingswijzen mogelijk bij deze vis waarbij je allerlei visrecepten op kan toepassen. U kunt de vis bereiden op de barbecue, maar ook in de pan met een vleugje olijfolie.
Haal deze heerlijke Tarbot vandaag nog in huis, want verse Tarbot kopen is nog nooit zo makkelijk en veilig geweest als nu!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x