Verse Vis Kopen | Bestel nu Verse vis | OnlineVismarkt.nl -

Verse Vis

Sorteer op:

Verse Zeetong gevangen uit de Noordzee. Een vis die bekend staat om de hoeveelheid visvlees en waar ieder maar geen genoeg van krijgt.
€11,95
Sliptong, de naam zegt het al. Een vissoort die makkelijk over jouw tong heen te krijgen is. De sliptong is een ware delicatesse die veel vlees bevat. Het visvlees is stevig, maar ook sappig en zacht.
€2,49
Verse kibbeling is heerlijk! Nu kun je natuurlijk kibbeling kopen, maar de allerlekkerste visrecept maak je gewoon lekker zelf. Met speciale visbakmeel en viskruiden.
€19,95
Schol is een veel gegeten vissoort met een vrij neutrale smaak en zachte structuur. De schol is te herkennen aan zijn oranje stippen op de rug.
€2,95
Dorade Royal staat bekend om zijn volle en rijke smaak. Dorade vis is gemakkelijk te bereiden in de oven, pan of de BBQ.
€4,95
De wijting is te herkennen aan het kleine zwarte vlekje aan het begin van de borstvin. Wijting filet is geschikt om te bereiden als lekkerbekjes.
€1,45
Een luxe vis met een lichte maar wel harmonieuze vissmaak. Voor deze vis geldt: Less is more. U heeft niet veel kruiden nodig om Zeebaars op smaak te brengen.
€4,95
Haring is een veelzijdige vis die u op allerlei manieren kunt bereiden. Zo kunt u haring verwerken in een heerlijke salade of gemakkelijk in een broodje.
€7,95
Kabeljauwhaas is erg fijn van smaak, helder wit en de structuur van de kabeljauw is los, hierdoor kan je de Kabeljauw op allerlei manieren combineren.
€4,45
Tarbot oftewel ‘the king of the sea’ is een staalvinnige vis en heeft een stevige structuur.Er zijn vele bereidingswijzen mogelijk bij deze luxe vis.
€7,95
Kabeljauw is erg fijn van smaak, helder wit en de structuur van de kabeljauw is los, hierdoor kan je de Kabeljauw op allerlei manieren combineren met andere recepten.
€3,45
Heerlijke verse poon, die niet zal teleurstellen. Rode poon is een van de populaire vissoorten in Nederland.
€2,95

Wat is verse vis?

Verse vis kopen wordt er altijd geroepen op de markt, maar wat is verse vis? De naam verklapt het al ‘verse vis’. Verse vis is vis dat na vangst direct wordt verkocht of geconsumeerd. Deze term wordt vaak gebruikt door winkels, supermarkten en viskramen. Deze partijen claimen allemaal dat hun vis vers is, maar wat is verse vis nou eigenlijk? Waar moet je rekening mee houden? Vis dat vers is moet u op de 1e plaats heel goed onderhouden en ten 2e moet de vis direct vanaf de visafslag vandaan komen.

Bij het kopen van vis op de lokale markt kunt u al nagaan dat de vis al minimaal 2 of 3 dagen oud is. Dit wordt echter als ‘vers’ aangeboden. Veel mensen denken verse vis te kopen die rechtstreeks van de afslag komt, maar dit is vaak niet het geval, daarnaast kan u nagaan of het wel zo hygienisch is om vis op de lokale markt te kopen.

Bij onlinevismarkt.nl komt onze vis per direct van de visveiling oftewel de visafslag, hierdoor zijn er geen tussenpartijen. Dit zorgt ervoor dat de klant altijd over een 100% vers garantie beschikt. Bij het kopen van onze vis hoeft u nooit te twijfelen over de versheid en kwaliteit.

Onze vis wordt duurzaam gevangen en heeft hiermee een milieuvriendelijk afkomst, daarnaast wordt de vis na vangst direct in vacuümpapier verpakt en gekoeld naar u verzonden. Zo blijft de vis in top conditie.

Koop daarom voortaan al uw verse vis bij Onlinevismarkt en proef het verschil en kwaliteit. Onlinevismarkt beschikt daarnaast over een groot en breed assortiment.

Staat uw vissoort er niet tussen? Twijfel niet en neem gelijk contact met ons op! Bij de onlinevismarkt proberen wij altijd de beste soorten verse vis aan te bieden, zodat u bij ons altijd verse vis kopen kan.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x