Verse Vis

Sorteren op:

Dorade Royal staat bekend om zijn volle en rijke smaak. Dorade vis is gemakkelijk te bereiden in de oven, pan of de BBQ.
€4,95
Verse Zeetong gevangen uit de Noordzee. Een vis die bekend staat om de hoeveelheid visvlees en waar ieder maar geen genoeg van krijgt.
€11,95
Verse sliptong, de naam zegt het al. Een vissoort die makkelijk over jouw tong heen te krijgen is. De sliptong is een ware delicatesse die veel vlees bevat. Het visvlees is stevig, maar ook sappig en zacht.
€2,95
Een luxe vis met een lichte maar wel harmonieuze vissmaak. Voor deze vis geldt: Less is more. U heeft niet veel kruiden nodig om Zeebaars op smaak te brengen.
€4,95
Schol is een veel gegeten vissoort met een vrij neutrale smaak en zachte structuur. De schol is te herkennen aan zijn oranje stippen op de rug.
€3,50
De makreel is een stevige vis, maar zacht en sappig van smaak. Bereidingstip: serveer de makreel met iets zuurs. Dit zorgt voor een heerlijke samensmelting van smaken.
€2,95
Verse kibbeling is heerlijk! Nu kun je natuurlijk kibbeling kopen, maar de allerlekkerste visrecept maak je gewoon lekker zelf. Met speciale visbakmeel en viskruiden.
€19,95
De wijting is te herkennen aan het kleine zwarte vlekje aan het begin van de borstvin. Wijting filet is geschikt om te bereiden als lekkerbekjes.
€1,45
De zalm is royaal van smaak en trekt menig publiek. Het vlees van de zalm is diep oranje en heeft een zachte structuur. Zalm kan je perfect bereiden in de oven. Koop nu zalm bij onlinevismarkt.
€2,95
De schar is een platvis en heeft een vrij neutrale smaak. Bereidingswijze van de schar: Bestrooi de Schar royaal met zout. De schar kunt u bakken of stoven.
€1,75
Verse Zeetong gevangen uit de Noordzee. Een vis die bekend staat om de hoeveelheid visvlees en waar ieder maar geen genoeg van krijgt.
€16,95
De wijting is te herkennen aan het kleine zwarte vlekje aan het begin van de borstvin. Bereidingswijze: Wijting kunt u grillen, bakken, stoven koken en stomen.
€0,95

Wat is verse vis?

Verse vis kopen wordt er altijd geroepen op de markt, maar wat is verse vis? De naam verklapt het al ‘verse vis’. Verse vis is vis dat na vangst direct wordt verkocht of geconsumeerd. Deze term wordt vaak gebruikt door winkels, supermarkten en viskramen. Deze partijen claimen allemaal dat hun vis vers is, maar wat is verse vis nou eigenlijk? Waar moet je rekening mee houden? Vis dat vers is moet u op de 1e plaats heel goed onderhouden en ten 2e moet de vis direct vanaf de visafslag vandaan komen.

Bij het kopen van vis op de lokale markt kunt u al nagaan dat de vis al minimaal 2 of 3 dagen oud is. Dit wordt echter als ‘vers’ aangeboden. Veel mensen denken vis vers te kopen die rechtstreeks van de afslag komt, maar dit is vaak niet het geval, daarnaast kan u nagaan of het wel zo hygienisch is om vis op de lokale markt te kopen.

Bij onlinevismarkt.nl komt onze vis per direct van de visveiling oftewel de visafslag, hierdoor zijn er geen tussenpartijen. Dit zorgt ervoor dat de klant altijd over een 100% vers garantie beschikt. Bij het kopen van onze vis hoeft u nooit te twijfelen over de versheid en kwaliteit.

Onze vis wordt duurzaam gevangen en heeft hiermee een milieuvriendelijk afkomst, daarnaast wordt de vis na vangst direct in vacuümpapier verpakt en gekoeld naar u verzonden. Zo blijft de vis in top conditie.

Koop daarom voortaan al uw vis bij Onlinevismarkt en proef het verschil en kwaliteit. Onlinevismarkt beschikt daarnaast over een groot en breed assortiment.

Staat uw vissoort er niet tussen? Twijfel niet en neem gelijk contact met ons op! Bij de onlinevismarkt proberen wij altijd de beste soorten vis aan te bieden, zodat u bij ons altijd verse vis kopen kan.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x