Wijtingfilet vers, 2 filets (ca.80g)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
€ 1,45 Incl. btw

De wijting is te herkennen aan het kleine zwarte vlekje aan het begin van de borstvin. Wijting filet is geschikt om te bereiden als lekkerbekjes.

Op voorraad

Wijtingfilet


Verse wijtingfilet kopen kan u nu makkelijk en snel doen vanuit uw eigen online vismarkt. De Wijting komt uit dezelfde familie als de Kabeljauw. Wijting wordt ongeveer 20 jaar oud en kan maximaal 70 cm lang worden. De wijting is te herkennen aan het kleine zwarte vlekje aan het begin van de borstvin. Wijting wordt vaak gebruikt voor de algemeen bekende lekkerbekjes. Deze lekkerbekjes zijn haast niet meer weg te denken bij de algemene visliefhebber

Wijtingfilet bevat per 100 gram: 77 kcal, 18 gram eiwitten en slechts 1 gram onverzadigd vet.

Bereidingswijze: Wijting kunt u grillen, bakken, stoven, koken en stomen. De meest bekende manier is natuurlijk het bakken van het vlees, Dit geeft een knapperige draai aan het vlees.

Onze vis wordt duurzaam gevangen en heeft hiermee een milieuvriendelijk afkomst, daarnaast wordt de vis na vangst direct in vacuümpapier verpakt en gekoeld naar u verzonden. Zo blijft de vis in top conditie.

Wacht dus niet en bestel verse wijting bij uw eigen OnlineVismarkt, want verse wijtingfilet kopen is nog nooit zo makkelijk geweest als nu!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x