Vispakketten

Sorteren op:

Verse kibbeling is heerlijk! Nu kun je natuurlijk kibbeling kopen, maar de allerlekkerste visrecept maak je gewoon lekker zelf. Met speciale visbakmeel en viskruiden.
€19,95
Laat u verassen door de Onlinevismarkt.nl intro vispakket! Deze Box bevat 6 porties van verse vis!

Kies de gewenste structuur o.b.v. jouw gezinssamenstelling! Wil je 6x1 (6 verschillende soorten vis) of
3x2 (3 verschillende soorten vis, tweevoudig)
€29,95
Deze Box bevat 20 porties verse vis!

Kies de gewenste structuur o.b.v. jouw gezinssamenstelling! Wil je 20x1 (20 verschillende soorten vis),
10x2 (10 verschillende soorten vis, tweevoudig) of 5x4
(5 verschillende soorten vis, viervoudig).
€79,95
Een mix van verse vis stukjes, verse witte vis en zalmfilet, in blokjes en ideaal voor een vispotje! Deze mix is ook geweldig met pasta of een vis stoofpot. Voor kinderen is het een geweldige manier om kennis te maken met vis.
€9,95
Laat u verassen door de Onlinevismarkt.nl vispakket! Deze Box bevat 10 porties van verse vis!

Kies de gewenste structuur o.b.v. jouw gezinssamenstelling! Wil je 10x1 (10 verschillende soorten vis) of
5x2 (5 verschillende soorten vis, tweevoudig).
€44,95

Vispakketten

Vis bestellen doet u bij de Onlinevismarkt van Nederland. Hierboven bevinden al onze vispakketten. Ons beroemde kibbeling pakket, waar u de ingredienten krijgt om zelf kibbeling te maken van echte kabeljauw! U kunt ook kiezen voor ons vispotje voor kinderen, die kennis wilen maken met verse vis! Dit vispotje is daarvoor de perfecte keus. De vis bevat geen graten en is daarom heel kind vriendelijk!

Wilt u kennis maken met vis dan is het intro pakket een goeie keus. Zo krijgt u van ons de lekkerste combi aan verschillende vissoorten en weet u voor de volgende keer wat u wilt bestellen. Wij beschikken ook over grote vispakketten van 10 en 20 porties. Zo krijgt u een diversiteit aan vis en vitamines binnen! Vaak bevatten deze pakketten ook exclusieve vissoorten die wij nog niet direct via de webshop aanbieden!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste vissoorten en aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief! Voor verdere vragen over vis bestellen kunt u ons bereiken via de chat of mail!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x