Zeebaarsfilet vers, 2 filets (ca.220g)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
€ 5,75 Incl. btw

Een luxe vis met een lichte maar wel harmonieuze vissmaak. Voor deze vis geldt: Less is more. U heeft niet veel kruiden nodig om Zeebaars op smaak te brengen.

Op voorraad

Zeebaarsfilet

Verse Zeebaarsfilet kopen kan nu bij uw OnlineVismarkt. Deze vis wordt duurzaam gevangen en heeft hiermee een milieuvriendelijk afkomst, daarnaast wordt de vis na vangst direct in vacuümpapier verpakt en gekoeld naar u verzonden. Zo blijft de vis in top conditie. Zeebaars kopen doet u dan ook het best bij uw OnlineVismarkt.
Wilt u het restaurantgevoel in huis halen? Bestel dan nu bij uw eigen online vismarkt de heerlijke vis: Zeebaars! Een luxe vis met een lichte maar wel harmonieuze vissmaak. Voor deze vis geldt: Less is more. U heeft niet veel kruiden nodig om Zeebaars op smaak te brengen. Deze vis is heel populair bij de algemene visliefhebber en is een aanrader voor de beginnende visliefhebber.

Zeebaars bevat per 100 gram: 97 kcal, 18 gram eiwitten en slechts 2 gram onverzadigd vet.

Zeebaarsfilet vis is gemakkelijk te bereiden in de oven, pan of zelfs als u het graag heeft op de BBQ. Haal deze heerlijke vis snel in huis om te kunnen genieten van deze luxe vis. Verse Zeebaarsfilet kopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x